mandag den 12. maj 2014

Udsigt til bybedene

Så har der været såfest i Blomstrende By for tredje år i træk.
I år har jeg to bede, et af dem havde jeg også sidste år.

Det ene er det trekantede med et træ i midten, 
det andet er på det modsatte hjørne,
 på højre siden af vejen - det lille firkantede.

Der er i alt fem bede i krydset, alle er adopterede :-).


2 kommentarer:

  1. Må man kun så det som kommunen tilbyder? Jeg synes mange af bedene hurtigt kommer til at se upassede, lidt mistrivende og ukrudtagtige ud med de typer sommer blomster der bliver sået. Må man fx ikke sætte roser, stauder mv...?

    SvarSlet
  2. Bedene er i høj grad upassede, jeg har heller ikke selv været så god til at passe dem ... Altså, der var jo Distortion, hvor alt blev trampet ned, det var ca. en måned efter såning. Meget lidt udover det ukrudt, der så vidt jeg ved heller nælder, klarede festen. Jeg tror, at hvis det virkelig skal fungere, så skal der laves højbede med ny jord. Og så skal der også sættes et par skraldespande op, måske skal der også hænges nogle hundeposer op, så man som bybedsgarnter ikke bliver for modløs pga. affald og hundelorte ...
    Der er retningslinjer fra kommunen om hvad, man kan plante. Da det er hjørnebede, så må det ikke være noget, der er for højt, da man så risikerer manglende udsyn.
    Jeg tror ikke jeg er med næste år, med mindre der f.eks. bliver lavet højbede eller lignende. Som det er nu, så er oddsene for at det lykkes med et bed for dårlige, synes jeg.

    SvarSlet